Despre Fotografie

Fiind plin de energie si efervescenta, sportul si miscarea au intrat primele in viata mea ca hobby si mod de viata.

BaronPhotography, s-a nascut din pasiune pentru imagini frumoase, despre oameni si iubire.

Fotografia nu este doar un click cum pare la prima vedere, implica responsabilitate si incredere de ambele parti, este intuitie, perceptie si emotie. Pentru mine este foarte important, sa rezonez cu persoanele care mi-au trezit emotie, sa existe o simbioza cu mirii. Doar asa fotografia poate ramane la nivel de armonie, placere si pasiune, netransformandu-se in obligatie contractuala. Numai asa fotografiile, pot arata frumusetea si iubirea pe care o simtiti unul pentru altul.

Dragostea mea pentru fotografie, dorinta de a empatiza cu oamenii, de a surprinde fiecare moment al nuntii voastre, va asigura ca veti pretui si va veti bucura de fotografii, o viata intreaga.

Personal

Cand nu lucrez imi petrec majoritatea timpului cu sotia mea. In viata fara iubire nu suntem nimic. In familie avem tot ceea ce ne trebuie pentru a putea fi fericiti.

Sa ne bucuram impreuna si sa fim unul cu altul si unul pentru altul, este tot ceea ce ma implineste si da un sens vietii mele.

Familia, sotia mea reprezinta sursa de inspiratie in viata mea, si in fotografiile mele!

Doriti sa aflati mai multe? Aruncati o privire la fotografiile mele. Prin intermediul lor puteti afla mai multe despre mine, decat orice altceva v-as spune eu.

 
Cu prietenie,

Viorel Baron